vaccination på tremånadersdagen

Vi var på BVC idag och Sam går upp fint i vikt och växer som han ska. Han väger nu 6590 gram och mäter 61,5 cm. Vi pratade lite om hans vana att äta varannann timme på natten och vi fick rådet att försöka minska detta för att orka själva. Eftersom han får alldeles tillräckligt med mat är det ok att experimentera lite och försöka få honom att somna om några gånger på natten istället för att mata honom varje gång. Detta projekt tänker vi börja med till helgen.

Idag var det också dags för vaccinationssprutan, eller sprutorna, som vi varit lite nervösa för. Det gick bra att ge sprutorna, bättre än vi väntat oss. Som tur var hjälpte hennes kollega till så det blev två stick samtidigt, ett i varje lår, istället för en spruta i taget. Det gick relativit snabbt att trösta och det kändes skönt. Nu sover Sam här hemma och vi är beredda med Panodil om han blir febrig eller verkar ha ont de närmaste dagarna.

Plåster på låret

Kommentarer
Postat av: martina

Usch det där dumma sprutorna... Inez fick sina igår, var inte med utan satt själv hos läkaren ;) Jobbigt att vara uppe så ofta på natten...

2009-09-02 @ 16:57:51
URL: http://skepparegatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0