torsdag morgon

Idag kör vi en hemmadag tror jag. Vi har gjort något varje dag denna vecka och det har varit väldigt trevligt men nu känner jag att vi behöver vara hemma lite. Det behöver städas här hemma, det är svårt att hinna med det på samma sätt som tidigare. Jag tvättar just nu däcken på vagnen efter att ha rullat den på Promenaden igår, vilken gegga den blir av lindlöven på hösten! Vi var och hälsade på Anna och Oskar tillsammans med Veronica och Antonia igår, kul! På kvällen red jag igen och det är verkligen riktigt roligt! Igår fick vi jobba med tempoväxlingar, vilket tydligen är att man har olika tempo inom samma gångart.

Sam sover sin förmiddagslur redan och här kommer ett par bilder från imorse.

Sötisen alleles nyss

Handen KAN inte lämna munnen

promenad i duggregnet och 30 år

Vi är nyss hemkomna efter en promenad i det höstiga vädret. Det är ganska varmt ute men det regnade lite. Det blev en låång, härlig promenad med Veronica och Antonia. Riktigt skönt att komma ut när vi för övrigt har en riktig hemmadag.

Idag är Jonas 30-årsdag, GRATTIS! Nu är vi båda 30. Jag och Sam firade honom igår istället för idag är han på konferens med jobbet. Igår var även min och Jonas familj här och fikade.

På kvällen igår var Sam riktigt trött och när han det började närma sig läggdags var han riktigt ledsen. Vi försökte hålla honom vaken lite till för att inte rutinerna skulle bli helt galna tills vi kom på att det ju var vintertid och han borde sovit för länge sen. Stackars liten, han kunde inte komma till ro alls utan fick somna skumpandes i min famn...trevlig helg!
framsteg

Han gör nya ljud (mpöäu)
Han har fått en tand (vänster sida nere, upptäckte vi förra veckan)
Han stödjer på benen när vi balanserar honom i knät
Han sitter i Baby Björn framåt
Han vaknar ganska ofta på natten men somnar bättre på kvällarna
Han är döpt (bilder kommer senare)
Han skrattar oftare och särskilt när man säger ord som t ex "hund" upprepade gånger eller låtsas äta upp hans hand
Han gillar inte babysittern lika mycket längre, och inte babygymmet heller

höstig promenad

Vi söndagspromenade i det soliga vädret idag. Vad härligt höstigt det är! Vi provade Baby Björnen framåtvänd med Sam och han gillade det verkligen.sötis

Vi har börjat med någon slags metod när vi lägger Sam på kvällarna och det är Jonas som genomför den. Första kvällen tog det 40 minuter innan han sov, andra kvällen sju minuter, tredje under fem och ikväll somnade han utan någon gråt alls. 

rätt mycket prat


tränar fortfarande magläge

Det går ännu inte helt smärtfritt, det där med ligga på mage-träningen, men nu kan han ligga ganska långa stunder. Oftast slutar det med protestfyllda skrik dock...


morgon hos oss

Vi bryter bloggtorkan med bilder på Sam från alldeles nyss. Nu ligger han i vagnen, det var tänkt att han skulle förmiddagsvila. Vi får väl se om han håller med om det...


Majvor och Sune - kolla snygga tröjan! Idag har han hela kitet på sig, från topp till tå!

bättre

Efter lite feber och elände är vi nu piggare allihop. Jonas är tillbaka på jobbet och jag och Sam hänger här hemma efter en morgon i poolen (som var KALL idag). Sam är på lite bättre humör och vi funderar på om han kan ha/haft en förkylning eftersom han bajsar HELA tiden. Kanske är det därför han varit lite gnällig. Igår var han glad hela dagen och somnade utan någon gråt alls på kvällen dock, skönt!

Såhär fina saker fick Sam på banken igår:Här på sista bilden kan man också se när Sam gör sitt nya "mmm"-ljud, han ser ut så då...

RSS 2.0