framsteg

Här händer det grejer! Ett genombrott i träningen av Sams magliggande har skett och numera gråter han inte en kvart efter att ha tränat några sekunder på mage. Numera är han rätt nöjd och verkar tycka att det är småroligt att ligga på mage och sträcka upp huvudet. Kanhända är nackmusklerna lite starkare så att det inte är lika jobbigt längre.

Idag är Sam tre månader gammal och det firade han med att vända sig från mage till rygg. Vi tränade lite magliggande och han föll åt sidan, verkade ganska nöjd med att få vila huvudet och plötsligt fick han med kroppen och låg på rygg. Jag vände tillbaka honom och vips så var han tillbaka på rygg igen.

Sams andra nya grej är att greppa saker på ett lite mer medvetet sätt. Han sträcker sig ännu inte efter dem men öppnar sina händer när man håller saker i närheten av honom.


Kommentarer
Postat av: Lina

Men vad duktig han är! Både på att hålla upp huvudet och på att vända sig. Är inte det väldigt tidigt? Häftigt när det händer massor med saker!Kram

2009-08-31 @ 20:24:15
Postat av: Josefin

Vi tycker såklart att han är en superbebis, så vi säger väl att han är tidig ;) Kram

2009-09-01 @ 14:27:50
Postat av: martina

Det blir bara bättre det där med att vara på mage Inez skrek alltid om hon skulle vara på magen, men för ca 2 veckor sedan rullar hon rundor och är hur nöjd som helst på mage!

2009-09-02 @ 16:53:46
URL: http://skepparegatan.blogg.se/
Postat av: Josefin

Vad skönt att det vänder efter ett tag, Martina. Idag var han nöjd i säkert en minut, men det räcker ju inte för att räta ut platt bakhuvud direkt :)

2009-09-03 @ 20:30:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0