kaniner

Alla som känner Sam vet att han är väldigt, väldigt kär i sin kanin. Man skulle kunna säga att Sam och kaninen är som ler och långhalm. Man skulle kunna tro att den ena av kaninerna ska vara brun och den andra är vit men så är det inte riktigt, den ena är kramad, snuttad och älskad i ungefär ett halvår och den andra är ny.

Kommentarer
Postat av: Lina

Accepterar han den nya kaninen? Hoppas verkligen det!

Annars kommer ni får uppleva såna fruktansvärda upplevelser som exempelvis förra veckan då Noel glömde sin gosehund på bussen!! Jimmy ringde ett antal personer innan han fick reda på att den var kvar och att den kunde hämtas upp när bussen kom tillbaka :-)

2009-12-19 @ 18:24:59
Postat av: Josefin

Han gillar faktiskt den andra kaninen också och nu har vi tvättat den första utan att det var några problem, han älskar den lika mkt ändå. Vi hade inte behövt vänta så länge alltså... :) Vilken TUR att Noel fick tillbaka sin hund!!

2009-12-19 @ 21:38:49
Postat av: martina

Ju smutsigare och indrängt i allt möjligt skit desto bättre! När vi tappade Inez apa, så var jag tvungen att köpa en ny men som tur så lyckades vi ju hitta den gamla igen! Vi hade den med överallt, men nu "får" hon bara ha den i sin säng...

2009-12-21 @ 07:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0