lunch-nap

Vi har en lugn helg här. Gårdagens gäster fick ställa in (sjuka barn) och vi är ganska sega. Både jag och Jonas har fått lite förkylningskänning, men det verkar inte bryta ut ordentligt, och vi har haft ett par tuffa kvällar/nätter. Fredagens bravader (babysimmet) resulterade i att Sam hade väldigt svårt att somna på kvällen och Jonas fick gå ut och gå med honom för att han skulle somna. Igår var Sam vaken jättemycket på dagen så gårdagskvällen var också halvknasig. Nätterna är fortfarande rätt jobbiga, vi har kämpat i två veckor med bättre nätter nu, men det verkar som att vi har en envis bebis. Vi är oerhört glada att han är så glad när han är vaken på dagarna i alla fall, det är en fröjd att få umgås med honom, han är verkligen toppen vår son!

Idag kommer Cissi och Andreas med Caspian och hälsar på, kul!

Sam sover lunch på soffan.

Helgens shopping: Body från Polarn o Pyret, mjuka byxor att mysa med hemma från H&M, strumpor från H&M

Kommentarer
Postat av: Martina

Så mysigt det ser ut med kaninen, Inez sover med sin apa, napp och snutte. Vi har också jobbiga nätter, Inez vaknade till 3 gånger i natt då är man inte särskilt nöjd! Men ikväll somande hon 18.30 utan att bli ledsen, skönt det går kanske framåt ändå...

2009-09-20 @ 20:30:23
URL: http://skepparegatan.blogg.se/
Postat av: Josefin

Visst är det skönt när de somnar utan gråt, det känns så hemskt att de ska bli så himla ledsna när det är dags att sova... Sam somnade tidigt ikväll med - härligt!

2009-09-20 @ 20:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0