avslutning på babysimmet

Idag hade vi avslutning på babysimmet. 15 gånger har vi gått och nu gillar verkligen Sam att bada till skillnad mot hur han tyckte om det i början. Han grät ju varje gång och vi fick gå upp, men vi trodde verkligen att han skulle börja gilla det och framför allt vill vi ge honom en god vattenvana och det var tur att vi fortsatte för nu har vi en mysig stund i vattnet varje vecka. I vår går vi på fortsättningskursen och det ska bli riktigt skoj.Sam har lärt sig att när man säger "DYK" ska han blunda och hålla andan för då kommer det vatten, sen öppnar han ögonen under vattnet och verkar ganska oberörd över att ha fått vatten i ansiktet.

Kommentarer
Postat av: Farmor Lena

Tror ni får en kille som kommer att gilla att bada, oavsett var här i världen. Pappa Jonas var inte så förtjust i stora vatten när han var liten - men så fanns det ju inte babysim på den tiden.

2009-12-19 @ 11:45:45
Postat av: martina

MYS!!! Jag vill också bada med Inez... vi har bara varit iväg en gång under hela hösten, får hon har varit förkyld och hostig i snart 2 månader, på hemmaplan så skriker hon så fort hon ska bada, hoppas att det vänder!

2009-12-21 @ 07:47:33
Postat av: Josefin

Martina, det är nog inte försent att babysimma i vår för er, tror nästan att det är en fördel att de är lite äldre. Trist att hon inte vill bada hemma, men hon gillade väl när ni var i badhuset har jag för mig?

2009-12-21 @ 22:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0